Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor horeca

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw instelling
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken
  • Probeer een gratis quickscan

Restaurants en cafés

Heeft u in uw restaurant en/of café last van ongedierte, dan zit u waarschijnlijk met de handen in het haar. Voedselveiligheid is van cruciaal belang voor niet alleen de volksgezondheid, maar natuurlijk ook voor het bestaansrecht van uw onderneming. Laat ongedierteoverlast daarom niet uit de hand lopen, en schakel tijdig Van Der Linde Dienstverlening in. Onze specialisten zijn er voor u in het geval van ongediertebestrijding. Ook voor preventie zijn we u graag van dienst.

De grote negatieve effecten van ongedierteplaag in notendop

Ongedierte als muizen, vliegen en kakkerlakken is het meest voorkomende in een horecazaak. Ze bevinden zich doorgaans op plekken als de bar, het restaurant, de keuken, voorraadruimte en tussen het afval. Is dat het geval, dan heeft dit mogelijk grote gevolgen, en niet alleen op het gebied van hygiëne. Zo kan knaagschade ontstaan aan uw voorraad en derving van producten. Ook betekent een slechte klantervaring tegenwoordig al snel het achterlaten van een slechte review. Om nog maar niet te spreken over de NVWA die rapporten die het opmaakt van gedane inspecties openbaar maakt. Kortom, een ongedierteplaag kan desastreus zijn voor uw onderneming.

Plaagdierpreventieplan laten opstellen op maat

Elk horecabedrijf dient in het bezit te zijn van een plaagdierpreventieplan, dat onderdeel uitmaakt van het HACCP-plan. Dit is verplicht. Ontbreekt voor uw horeca nog zo’n op maat uitgewerkt plan, of kan uw al bestaande plan een upgrade gebruiken? Bij ons kunt u ook terecht voor het samenstellen van een ongediertepreventiepakket voor de branche waarin u werkzaam bent.

Hiermee bent u verzekerd van regelmatige periodieke inspecties en nemen we alle voor uw onderneming benodigde preventieve maatregelen. Die bestaan uit zowel gerichte actie als het geven van advies. Daarnaast profiteert u van onze extra snelle bestrijdingsdienst. U kiest hiervoor uit ons Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket. Liever eerst op uw locatie ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan de gratis quickscan aan.

Dag en nacht telefonisch bereikbaar, ook in het weekend

Stel het telefonisch contact met ons opnemen voor ongediertebestrijding niet uit tot morgen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Of u dus overdag, in het weekend of midden in de nacht belt, we helpen u direct verder. Bel ons via 0341 - 26 54 30. Dit nummer is niet alleen te gebruiken in geval van nood, maar ook voor vragen e.d..

Wilt u weten hoe Van der Linde Dienstverlening u kan helpen? Probeer eens een gratis quickscan!

  • Gratis bedrijfsbezoek en kennismaking
  • We lopen samen met u de locatie door voor verbeterpunten
  • Wij stellen een plan voor u op om ongedierte te voorkomen
  • Directe bestrijding mogelijk

Dit zeggen opdrachtgevers over Van der Linde Dienstverlening

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties