Ga naar inhoud

Voorkom ongedierte in uw hotel

 • Professioneel, discreet, effectief en snel
 • Voorkom schade aan uw hotel
 • Inclusief rapportages en digitale logboeken
 • Probeer een gratis quickscan

Ongediertepreventie voor hotels

Een verblijf in uw hotel hoort natuurlijk een onvergetelijke, positieve ervaring te worden. Dan zit u niet te wachten op ongedierteoverlast, waarvan de schadelijke gevolgen niet te overzien kunnen zijn. Om plaagdieren buiten de deur te krijgen en daar te houden, is het zaak een professionele ongediertebestrijder op locatie te laten komen. Van Der Linde Dienstverlening staat altijd voor u klaar. We werken professioneel, discreet, effectief, snel en zijn uiteraard op de hoogte van de meest recente wetgeving die geldt voor uw branche.

Schadelijke gevolgen van ongedierteplaag

Ongedierte waar hotels mee kampen, zijn voornamelijk muizen, vliegen, bedwantsen en kakkerlakken. Stuk voor stuk akelige dieren die behoorlijk wat schade toe kunnen brengen. Maar niet alleen op het gebied van hygiëne en daaruit voorkomende gezondheidsrisico’s. Ook kunnen ze schade veroorzaken aan voorraad, bekabeling en muren. Om nog maar te zwijgen over slechte klantreviews en inkomstenderving. Risicogebieden waar dit ongedierte zich vaak laat zien, zijn de keuken, restaurant, bar, hotelkamers, voorraad en de afvalplaats.

Ontdek onze gratis quickscan vandaag nog

Uiteraard hebben hotels de verplichting zich te houden aan de Nederlandse warenwet, en de daarin gestelde hygiëneregels na te leven. Onlosmakelijk hiermee verbonden is het opstellen van een ongediertepreventieplan. Daar kunnen wij u mee helpen. We hebben hiervoor twee pakketten ontwikkeld, in de vorm van het Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket. Ze staan in het teken van ongediertepreventie en, mocht dat nodig zijn, onmiddellijke bestrijding ter plaatse. We voeren onder andere meerdere keren per jaar inspecties uit, maken rapportages op en houden digitale logboeken bij. Meer weten? Vraag dan eens onze gratis quickscan aan voor bedrijven.

Al binnen 4 uur op locatie aanwezig

Wordt uw hotel op dit moment geteisterd door een ongedierteplaag? Neem dan direct contact met ons op, via het nummer 0341 - 26 54 30. Eén van onze deskundigen staat u dan te woord, om indien gewenst een afspraak te maken en/of advies te geven. We kunnen al binnen 4 uur ter plaatse zijn, waarmee ongediertebestrijding direct zal gebeuren. Is er sprake van minder spoed, dan kunt u ook ons online contactformulier gebruiken. We reageren op uw (aan)vraag binnen 1 werkdag.

Wilt u weten hoe Van der Linde Dienstverlening u kan helpen? Probeer eens een gratis quickscan! 

 • Gratis bedrijfsbezoek en kennismaking
 • We lopen samen met u de locatie door voor verbeterpunten
 • Wij stellen een plan voor u op om ongedierte te voorkomen
 • Directe bestrijding mogelijk
 • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
 • 24/7 bereikbaar
 • Periodieke controles
 • Wij werken discreet: uw gasten zien ons niet.

Dit zeggen opdrachtgevers over Van der Linde Dienstverlening

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties