Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor slagerijen

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw instelling
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken
  • Probeer de gratis quickscan

Ongediertepreventie voor slagerijen

Terwijl u enkel bezig wilt zijn met uw klanten een heerlijk stukje vlees voor te schotelen, kan ongedierteoverlast juist alle aandacht naar zich toetrekken. Een akelig probleem, waar u natuurlijk snel vanaf wilt. Hoe langer u er namelijk mee wacht, hoe groter de (financiële) gevolgen kunnen zijn. Van Der Linde Dienstverlening pakt het probleem bij de bron aan en werkt volgens de wettelijke eisen en richtlijnen die gelden voor uw branche. Direct een ongediertebestrijder nodig? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Schade dat ongedierte kan veroorzaken

Plaagdieren kunnen zich bevinden in de productieruimte, opslagplaats, ruimtes tussen geïsoleerde wanden en de afvalplaats. Ongedierte dat hier het meest wordt aangetroffen, zijn ratten, vleesvliegen en muizen. Ze zijn van grote invloed op de hygiëne van uw slagerij, zorgen voor knaagschade en kunnen verder verantwoordelijk zijn voor imagoschade en inkomstenderving. Reden genoeg dus om deze ongewenste bezoekers direct de deur uit te sturen. Om dat voor elkaar te krijgen, is het inschakelen van professionele hulp doorgaans noodzakelijk.

Met Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket altijd ongediertepreventiepakket op maat

Een certificerende instantie als FSSC22000 heeft als eis dat er een plaagdierbeheersingsplan op tafel ligt. Ook als er geen aanvullende certificaten gelden, dient er vanuit de NVWA minstens een hygiëneplan opgemaakt te zijn. Plaagdierwering en -preventie is hier een belangrijk onderdeel van. Bij ons kunt u daarom terecht voor een ongediertepreventiepakket, dat op maat samen te stellen is. Denk aan ons Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket.

Ze omvatten bijvoorbeeld het uitvoeren van periodieke inspecties, rapportage conform certificeringen en preventieve maatregelen. En heeft u met spoed ongediertebestrijding nodig, dan zijn we extra snel bij u aanwezig. Om hier meer over te weten te komen voor uw specifieke situatie, vraag onze gratis quickscan aan.

Bel ons direct bij overlast

Laat het ongedierteprobleem niet (verder) uit de hand lopen. Bel ons direct via 0341 - 26 54 30. Een deskundige medewerker van ons staat u graag te woord, en voorziet u desgewenst van advies. Het gebruikmaken van ons contactformulier is ook een optie. Vul deze compleet in, verzend ‘m en vervolgens reageren wij erop binnen 1 werkdag.

Wilt u weten hoe Van der Linde Dienstverlening u kan helpen? Probeer eens een gratis quickscan!

  • Gratis bedrijfsbezoek en kennismaking
  • We lopen samen met u de locatie door voor verbeterpunten
  • Wij stellen een plan voor u op om ongedierte te voorkomen
  • Directe bestrijding mogelijk

Dit zeggen opdrachtgevers over Van der Linde Dienstverlening

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties