Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor transport en logistiek

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw instelling
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken
  • Probeer de gratis quickscan

Ongediertepreventie bij Transport en logistiek

Op enig moment in een bedrijf dat zich bezighoudt met transport en logistiek kan een ongedierteplaag de kop opsteken. Indien er geen of te weinig aandacht aan geschonken wordt, kan dit probleem al snel uit de hand lopen. Voor een professionele ongediertebestrijding bent u bij Van Der Linde Dienstverlening aan het goede adres. We werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers, beschikken over alle benodigde kennis en ervaring en gaan discreet te werk. Bovendien zijn we snel ter plaatse.

Noodzaak van een plaagdierbeheersplan

Plaagdieren waar deze sector veelal mee te maken krijgt, zijn muizen, ratten, motten, klanders en kevers. Ze kunnen zich bevinden in risicogebieden als het magazijn, bij binnenkomst van containers, tijdens het transport van goederen, op de afvalplaats of in de kantine. Ongedierte kan voor grote problemen zorgen op het gebied van hygiëne. Verder is schade aan goederen een risico. Ook stellen klanten zelf eisen rondom opslag en overslag. Reden te meer dus om niet alleen te kiezen voor bestrijding op het moment dat dit nodig is, maar vooral ook een plaagdierbeheersplan klaar te hebben liggen. Dit laatste is overigens een minimumvereiste van de NVWA, dat onderdeel dient te zijn van een hygiëneplan.

Altijd een preventiepakket op maat

Wij helpen u graag met het maken van een ongediertepreventieplan, conform de gestelde regels. Het is zeer aan te raden om een dergelijk plan door ons op te stellen. Het passeren van veel verschillende goederen gaat namelijk gepaard met zeer diverse risico’s. Bij ons kunt u kiezen voor een servicepakket op maat dat bij u past, in de vorm van het Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket. Kortweg houden ze beide in dat we periodiek bij u langskomen ter preventie en u ook gebruik kunt maken van onze extra snelle bestrijdingsdienst. Rapportage vindt altijd plaats conform certificeringen. Vraag eens onze gratis quickscan aan.

Urgent probleem? We zijn dag en nacht bereikbaar

Wacht niet met het opnemen van contact bij een ongedierteprobleem. Kom direct in actie, en bel ons via 0341 - 26 54 30. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Niet alleen bij urgentie, maar ook voor het inwinnen van advies. Het gebruikmaken van ons contactformulier is ook mogelijk. Eén van onze specialisten zal binnen een werkdag reageren op uw afspraakverzoek of vraag.

Wilt u weten hoe Van der Linde Dienstverlening u kan helpen? Probeer eens een gratis quickscan!

  • Gratis bedrijfsbezoek en kennismaking
  • We lopen samen met u de locatie door voor verbeterpunten
  • Wij stellen een plan voor u op om ongedierte te voorkomen
  • Directe bestrijding mogelijk

Dit zeggen opdrachtgevers over Van der Linde Dienstverlening

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties