Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor warehousing

Ongediertepreventie bij warehousing

In een magazijn waar levensmiddelen opgeslagen liggen en vervoer van het naar het pand plaatsvindt, kan een ongedierteprobleem ontstaan. Dit kan onder andere schade veroorzaken aan goederen en problemen geven met de hygiëne. Het is belangrijk om bij het opmerken van plaagdieren direct in actie te komen. Van Der Linde Dienstverlening begrijpt als geen ander de noodzaak van het onmiddellijk oplossen van dit probleem. Wij kunnen al binnen 4 uur ter plaatse zijn, werken discreet en beschikken over zeer bekwame, gecertificeerde medewerkers om de klus te klaren.

Ongedierte treft u aan in deze risicogebieden

Het ongedierte dat u aan kunt treffen in een magazijn loopt sterk uiteen. De meest voorkomende zijn muizen, ratten, motten, klanders en kevers. Ze kunnen zich bevinden in risicogebieden als het magazijn, bij binnenkomst van containers, transport van goederen, in de kantine en op de afvalplaats. Bestrijding vraagt al met al dus om veel kennis van zaken en een doelgerichte aanpak.

Als er transport plaatsvindt van goederen, dient er vanuit de NVWA een hygiëneplan op tafel te liggen. Onderdeel hiervan is een plaagdierpreventieplan. Niet in de laatste plaats omdat ook uw klanten eisen stellen aan de opslag en overslag.

Preventieve maatregelen verpakt in een compleet pakket

Bij ons kunt u terecht voor het opstellen van een preventieplan op maat. Hiermee voorkomt u dat een ongedierteprobleem al in een vergevorderd stadium verkeert voordat u het zelf ontdekt. Door het afnemen van een preventiepakket kunt u zich (blijven) richten op ondernemen. Ondertussen dragen onze deskundigen zorg voor het uitvoeren van periodieke inspecties en het nemen van preventieve maatregelen. Desgewenst zijn we extra snel aanwezig zijn bij ongedierteoverlast. U heeft de keuze uit ons Compleet Pakket en Totaal Pakket. Ontdekken welk van de twee voor u het meest oplevert? Bestel dan onze gratis quickscan.

Direct contact opnemen bij spoed

Heeft u onmiddellijk hulp nodig met ongediertebestrijding? Voor een urgent geval belt u direct met 034`1 - 26 54 30. Onze specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u paraat. Bij minder haast kan er ook gebruikgemaakt worden van ons online contactformulier.

Wilt u weten hoe Van der Linde Dienstverlening u kan helpen? Probeer eens een gratis quickscan!

  • Gratis bedrijfsbezoek en kennismaking
  • We lopen samen met u de locatie door voor verbeterpunten
  • Wij stellen een plan voor u op om ongedierte te voorkomen
  • Directe bestrijding mogelijk

Dit zeggen opdrachtgevers over Van der Linde Dienstverlening

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties