Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Ede

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Ede
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Woon je in Ede en wil je een ongediertebestrijder inschakelen? Neem dan contact op met Van der Linde Dienstverlening: wij zijn zo snel mogelijk bij jou op locatie! Wij bestrijden: 

Ook kun je ons inzetten voor ongediertepreventie. We zorgen dan dat het ongedierte ook wegblijft. 

Ongedierte bestrijding in Ede

Heb je last van ongedierte in je huis of pand? Dat is vervelend en daar wil je natuurlijk graag snel vanaf. Bel ons, dan bepalen we samen de urgentie. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je langs. 

Hoe gaan wij te werk?

We komen bij je huis of pand langs in Ede of andere plaatsen in de buurt en inspecteren deze grondig. We willen er achter komen wat de oorzaak van het probleem is. Ongedierte bestrijden doe je namelijk door de bron van het ongedierte aan te pakken. Naast dat we de oorzaak aanpakken, adviseren wij je ook over de beste aanpak om zowel de overlast als de oorzaak aan te pakken. Ook bekijken we hoe we ongedierte in de toekomst bij je kunnen voorkomen. 

Aan de slag

Als we akkoord zijn over de aanpak, gaan we over tot het daadwerkelijk bestrijden van het ongedierte. Dit is maatwerk, want elk ongedierte vraagt om een andere aanpak. Hierbij letten we ook op jouw situatie in Ede. We kiezen de meest efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. We werken effectief aan een blijvende oplossing. 

Aanpak bij de bron

Ongedierte bestrijden is ook voorkomen. En dat doe je door de bron van het overlast aan te pakken. We bestrijden het ongedierte én elimineren de oorzaak van het probleem. Vaak zijn kleine aanpassingen en voorzieningen al voldoende. Dit kunnen maatregelen als afdichting of het plaatsen van roosters zijn. 

Ook adviseren wij je wat je zelf kunt doen om ongedierte in de toekomst te voorkomen. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs in Ede. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Van der Linde Dienstverlening:

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties